Esimerkkejä elämyksistä

Pyssymiesten Paratiisi

Do you feel lucky, punk?

FPS, eli first person shooter on termi josta PC- ja konsolipelimaailmassa on puhuttu pitkään. Ne ovat pelejä jossa asetut aseet kädessä tiukkoihin tilanteisiin ja listit vihollisia… tai olet itse kohta kanttuvei. Siis virtuaalisesti..

VR-peleissä olet ihan eri tavalla sisällä pelissä ja tunnet todellakin olevasi uhattu… ja silloin pitää antaa aseiden laulaa! Onneksi tapahtumat käynnistyvät melko rauhalliseen tahtiin ja ehdit tottua toimintaan, ennenkuin alkaa rytistä!

Virtuaalielämyksen tekijä ohjaa sinut erilaisiin selviytymistaisteluihin droideja, zombeja tai vaikka punakristallisia pahiksia vastaan, sinä päätät!

Escape First 2

Pysähdy, mieti, ratkaise, loista!

Pakohuonepelit ajanvietteenä ovat olleet viime aikoina suosittuja mutta VR-tekniikalla niitä saadaan vielä päivitettyä entistä huimaavammaksi kokemukseksi.

Virtuaalitekniikka soveltuu erinomaisesti pakohuone genren peleihin, tutkiminen, tavaroihin tarttuminen, liikkuminen ja yleinen ympäristön tarkkailu on VR-pelissä ominaista muutenkin. Lisänä vielä rajaton mahdollisuus tapahtumapaikkojen luomisessa ja paikoin superhyytävä äänimaailma.

Kirjo eri pakohuonetyypeistä on todella monipuolinen ja mahdollisuuksia on pelata Pakohuonepelejä yhdessä ryhmänä, yksin porukan tukemana tai vaikka kilpailullisesti kaveria vastaan, sinä päätät!

Eye of the Tiger!

Nakkikiskafiilistä ilman poliisia!

Kasari ja ysärinuoret varmasti tuntevat Italian Orin tarinan. Rocky Balboa siirtyy seuraavaksi virtuaalipelimaailmaan.  Pelissä nimeltä Creed-Rise to Glory pääset kyseisen herran amerikanlippuhousuihin ottamaan iskuja vastaan. Tai sitten olet punakone nimeltä Ivan Drago. Sinä päätät!

Taidokkaasti elokuvamaailmaa mukaillen toteutettu nyrkkeilypeli tarjoaa ammennettavaa niin nostalgian kuin kuntoilunkin nälkäisille.

Virtuaalinyrkkeillen saa hien pintaan ja nauru raikaa! Mutta mustelmilta vältytään. Illan aikana selvitetään porukan nokkelin nyrkkeilijä!

Bensaa Suonissa

Tässä virtuaalielämyksessä kisaillaan autoilumaailmassa!

Virtuaalitodellisuus tuo huiman lisän autopeleihin. Pääset Porscheen ajamaan kilpaa Hockenheimille tai Ferrarilla Monzaan. Ratista kiinni, lasit päähän ja tunnet todellakin olevasi keskellä kuumaa kisaa.

Pelinä on huikea VR-autopeli Project Cars 2. Realistisuudellaan hämmentävä peli tempaa helposti mukaansa ja saa kilpailuvietin kukkimaan oman elämänsä häkkisillä ja räikkösillä.

Virtuaalielämyksen tekijä tuo ratit, polkimet, pelit ja rensselit paikalle ja pystyttää kisa-areenan valmiiksi. Toiveiden mukaan ihan vaan fiilistellään virtuaaliautoilua kymmenillä radoilla ja sadoilla autoilla tai sitten laitetaan kunnon kisat pystyyn aika-ajoineen päivineen. Sinä päätät!

Robin Hood meets Legolas

Jousipyssymestarina örkkimaailmassa!

Nyt pääset venyttämään jännettä jännittäviin maisemiin! Suojele vaikka työporukan kanssa kotikylääsi sinne ryntääviltä örkeiltä, jättiläisiltä ja lohikäärmeiltä. Mutta varo lentäviä kirveitä!

Huippusuosittu Elven Assassin -peli tarjoaa kaksi pelitapaa. Voit liittoutua ystävien kanssa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi, mutta mahdollista on myös kisailla muita pelaajia vastaan.

Virtuaalielämyksen tekijä toteuttaa toiveidesi mukaisen elämyksen ja opastaa. Kisailu on helppo järjestää joko ryhmien kesken tai vaikka perinteisen pudotuspelikisan muodossa. Sinä päätät!

Rhythmatic Party

Vimmattua valomiekkailua tanssimusiikin tahtiin!

Käsissäsi on valomiekat ja tymäkkä biitti heittää kuutioita kohti kiihtyvään tahtiin, niitä halkomalla pääset näyttämään rytmitajusi ja nopeutesi tanssin tahtiin!

Rhythmatic on todellinen megahitti. VR pelien aatelinen on simppeli, mutta äärettömän koukuttava ja mukaansatempaava. Monien vaikeustasojen ansiosta se soveltuu kaikenikäisille ja kokoisille.

Virtuaalielämyksen tekijä rakentaa rytmitehtaan puolestasi ja rakentaa rennot Rhythmatic -bileet tai kunnon kisat valomiekkojen viuhuttajille, Sinä päätät!